Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація ТОВ "БРЕНВЕЛЬ" щодо отримання дозволу на викиди

Дата: 07.04.2023 10:33
Кількість переглядів: 248

Товариство з обмеженою відповідальністю "БРЕНВЕЛЬ" звернулося до Управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації із заявою видати дозвіл на викиди забруднюючих речовин (ЗР) в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Фото без опису

Юридична адреса підприємства: 45000 Волинська обл, м. Ковель, вул. Івасюка, буд 16, квв.6,

Виробнича діяльність: постачання пари, гарячої води та кондиційованого повітря.

Блочна котельня, що опалює будинок гуртожитку Овруцького професійного ліцею, розташована за адресою: 11100 Житомирська обл, Коростенський р-н, м. Овруч, вул.І. Мазепи, буд 5.

Джерелами утворення забруднюючих речовин у викидах в атмосферне повітря є котли водогрійний опалювальні на твердому паливі, при роботі яких до атмосферного повітря надходять такі забруднюючі речовини,як: азоту оксиди - 0.209т/рік, вуглецю оксид - 0.408 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (зола) - 0.116т/рік, а також парникові газі зокрема: вуглецю діоксид- 226.541т/рік.

Для оцінки впливу шкідливих викидів забруднюючих речовин на забруднення приземного шару атмосфери у відповідності до вимог ОНД-86 проведено відповідний розрахунок на ПЕОМ з використанням автоматизованої програми "ЕОЛ Плюс", що дозволена до використання Міністерством екоресурсів.

Перевищення санітарно-гігієнічних показників якості атмосферного повітря (ГДК, ОБРВ) при проведенні розрахунків розсіювання у приземному шарі атмосфери на межі СЗЗ не зафіксовано. Існуючи величини викидів від джерел забруднення виробничого майданчику ТОВ "БРЕНВЕЛЬ" пропонується прийняти як нормативні.

Документи подаються на узгодження до ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській обл та Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА.

Зауваження та пропозиції громадськості щодо отримання дозволу на викиди протягом 30-ти календарних днів з моменту публікації інформації, направляти до Житомирської обласної державної адміністрації за адресою: 10014 м. Житомир, майдан С.П. Корольова, буд. 1; до Коростенської районної державної адміністрації , за адресою : 11500Житомирська обл, м. Коростень, вул. Михайла Грушевського,буд 60/2, до Овруцької міської ради за адресою: 11100 Житомирська обл, Коростенський р-н, м. Овруч, вул. Шевченка Тараса, буд 31-А та до керівництва ТОВ "БРЕНВЕЛЬ".

Доповнення до Інформації ТОВ "БРЕНВЕЛЬ" щодо отримання дозволу на викиди

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь