Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пробація долучилася до міжвідомчої співпраці

Дата: 10.04.2023 15:09
Кількість переглядів: 268

6 та 7 квітня в м.Коростень проходив 2 денний тренінг з міжвідомчої співпраці для керівників/менеджерів та спеціалістів відповідних відомств, надавачів соціальних послуг, членів МДК, які працюють з вразливими сімями та дітьми. Участь у вищезазначеному тренінгу прийняли провідні фахівці Коростенського РВ №1 філії ДУ «Центр пробації» Марина Маліневська та Юлія Клименко.

Фото без опису

В ході заходу було зроблено огляд актуальних нормативно-правових актів з питань захисту прав дітей, принципів взаємодії для найкращого забезпечення інтересів дитини. Учасникам було надано інформацію про повноваження, функції та їх відповідальність в сфері захисту прав дітей. Було обговорено практики координації та існуючий досвід із захисту прав дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах на рівні громади. Також було розглянуто та опрацьовано алгоритм, інструменти та документи, що використовуються під час допомоги дітям.

Після проведення тренінгу учасники отримали знання про основні дії, необхідні для координації та управління на місцевому рівні та алгоритм дії в сфері захисту прав дітей. Визначили сильні строни та прогалини міждисциплінарної взаємодії в сфері захисту прав дітей на місцевому рівні, продемонстрували практичні навички сприяння ефективній координації захисту прав дітей, що знаходяться в складних життєвих обставинах. Також провідні фахівці відділу отримали сертифікати про проходження тренінгу.

 Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь