Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Загальнонаціональна кампанія про опір українців "Змагаймось за нове життя". ВІДЕО

Дата: 11.04.2023 10:08
Кількість переглядів: 289

У відео та зовнішній рекламі використали надихаючі рядки Лесі Українки.

Фото без опису

Відеороликом першим поділився у своїх соцмережах президент України Володимир Зеленський, відзначивши: "Сотні тисяч наших людей захищають Україну від ворога. Мільйони – допомагають! Шукають усе необхідне для оборони, лікують і реабілітують після поранень, рятують після російських ударів, працюють заради України й українців. Саме в цьому наша міцність. Ми боремось за своє життя!".

У відео звучать рядки з поезії Лесі Українки: "Берімось краще до роботи, змагаймось за нове життя", – ці слова поетеса написала понад сто років тому. 

Нині вони звучать особливо актуально, бо ми насправді вже не маємо жодного шляху назад. Ми працюємо, воюємо, живемо життя – бо ж ворог прагне саме це в нас зламати, нашу гідність, руйнуючи інфраструктуру й займаючись терором мирних міст. 

Героями двохвилинного маніфесту є звичайні українці, що попри будь-які намагання ворога зламати їх дух, продовжують гідно жити своє життя. Це, згідно задуму авторів, і є вкладом кожного та кожної у спільну перемогу. Вирощувати розсаду помідор у Херсоні, навіть якщо у твій двір може "прилетіти", фарбувати паркан на Чернігівщині, навіть якщо на ньому є сліди куль, далі проводити уроки у харківській  школі, де постійно є ризик ракетної атаки, влаштовувати дітям свято навіть у сховищах – все це приклади неймовірної стійкості та опору українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь