Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На «Дія. Безбар'єрність» є спеціальний розділ «Шукачам роботи»

Дата: 20.04.2023 13:29
Кількість переглядів: 189

Як знайти роботу, коли вам за 60, чи можливо при цьому змінити фах? А що складніше — це, чи знайти ту саму найпершу роботу, коли досвіду ще зовсім немає? Можливо — усе. Й підтвердження цьому — особисті історії літніх людей, які безмежно надихають, і поради для молодих фахівців, що шукають, як набути досвіду.

Фото без опису

На «Дія. Безбар'єрність» є спеціальний розділ «Шукачам роботи». Він створений, щоби кожна людина в Україні могла здолати бар‘єри, які заважають їй отримати гідне працевлаштування.

Тому тут, приміром, велика увага присвячена дискримінації за віком, або ж порушенню прав зі сторони роботодавця — щоб всі могли гарантовано отримувати лікарняні й відпустки. Є вся інформація про ФОП: як відкрити, закрити, сплачувати податки та вносити зміни тощо.

Прогнозувати, як зміниться ринок праці через 10 років, складно, але реально. Про це окремий матеріал про 30 професій, що будуть актуальними у найближчі 10 років. Стаття містить поради, які навички потрібно розвивати зараз, аби бути затребуваним на ринку праці в майбутньому.

«Дія. Безбарʼєрність» створено у межах ініціативи «Без бар'єрів» спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, а також Швеції. Аналітичну допомогу надавала громадська організація «Безбар’єрність».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь