Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про забезпечення участі у Програми ЄС LIFE

Дата: 28.04.2023 08:32
Кількість переглядів: 157

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації інформує, що 20.09.2022 Верховна Рада України схвалила поданий Президентом України проєкт Закону № 0167 «Про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом про участь України у Програмі ЄС LIFE – Програмі дій довкілля та клімату».

Програма LIFE – фінансова підтримка Євросоюзу, яка дозволяє реалізовувати проєкти у напрямках циркуляційної економіки та якості життя, природи та біорізноманіття, пом’якшення змін клімату, а також переходу до альтернативних джерел енергії.

Програма розрахована на 2021-2027 роки із загальним бюджетом 5,4 млрд євро, зокрема на 2023 рік оголошено конкурси на загальний бюджет 611 млн. євро. Проєкти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (органи місцевого самоврядування, центральні та територіальні ОВВ, установи державної, комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації) тощо.

Міндовкілля пропонує долучитися до участі у програмі LIFE та максимально сприяти у забезпеченні належної організації подачі проєктів на конкурсний відбір. З переліком проєктів можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/U5xLP4Y.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської районної державної адміністрації за адресою: 11500, вул. Михайла Грушевського 60/2, м. Коростень, Житомирська область, тел. (04142) 50011.

Начальник відділу

Іванна МАЗУРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь