Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський район: вогнеборці загасили сарай та не допустили перекидання полум'я на оселю

Дата: 16.05.2023 09:34
Кількість переглядів: 253

14 травня о 16:22 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Малий Кобилин Овруцької громади Коростенського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які проживають по сусідству. Господарі будівлі встигли вивести з приміщення худобу. Також вони намагалися самотужки впоратися з вогнем, однак їм це не вдалося. 

По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум'ям було охоплено дах сараю по всій площі 52 кв. м. На горищі будівлі зберігалося сіно, що збільшувало пожежне навантаження. За два метри від осередку займання збудований дім. Існувала загроза перекидання полум'я на нього. 

Силами бійців ДСНС упродовж двох годин пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь устиг знищити покрівлю будівлі та 4 т сіна. Рятувальники відбили полум'я від оселі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. 

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 4 чоловіки особового складу на пожежному авто. Також на допомогу прибули вогнеборці добровільної пожежної команди с. Велика Хайча. Попередньо фахівці припускають причину виникнення пожежі — коротке замкнення електромережі. 

ГУ ДСНС України у Житомирській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь