Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда Горщиківського ліцею стала бронзовим призером фінальних змагань з футболу серед допризовної молоді На Кубок Міністра оборони України

Дата: 23.05.2023 10:17
Кількість переглядів: 222

19 травня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Динамо» в місті Житомирі відбулись фінальні змагання з футболу серед допризовної молоді на Кубок Міністра оборони України.

Фото без опису

Участь у змаганнях взяли 6 команд з Житомирщини. Коростенський район представляла команда Горщиківського ліцею (тренер Едуард Володимирович Кривошиєнко).

Головна мета змагань - нагадати суспільству про військово-патріотичне виховання дітей і молоді України , а також наголосити на необхідності військово-патріотичного виховання зокрема і серед тих юнаків, які готуються стати воїнами й захищати нашу неньку Україну.

З цієї нагоди Коростенська районна військова адміністрація щиро вітає тренера та його команду з бронзовою нагородою. Впевнені, що наші спортсмени гідно представляли Коростенський район на змаганнях з футболу серед допризовної молоді. Бажаємо спортсменам міцного здоров’я, наснаги, нових звершень та нових перемог!

Від щирого серця дякуємо директору Горщиківського ліцею Олегу Вікторовичу Тицю, голові Горщиківської сільської ради Олексію Анатолійовичу Туровському та начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської сільської ради Зої Миколаївні Сапотніцькій за підтримку нашої команди у змаганнях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь