Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Високими військовими нагородами відзначено жителів Коростенського району

Дата: 29.05.2023 14:00
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив військовослужбовця Сергія Сергійовича Юрковського з села Глухова Лугинської територіальної громади Коростенського району почесною нагрудною відзнакою "Золотий Хрест".

У свої 23 роки воїн мужньо боронить Україну від ворогів у найзапекліших боях, долаючи труднощі війни та незважаючи ні на що. На війні з перших днів війни він показав себе з найкращої сторони, як Герой.

Тож, вітаємо нашого захисника і його родину з почесною відзнакою, низько вклоняємось та дякуємо за активну громадянську позицію, справжній прояв патріотизму, мужність та сміливість, сумлінне виконання службових обов’язків.

Фото без опису

Довідково. Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Фото без опису

Почесною нагрудною відзнакою "Сталевий Хрест" Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив військовослужбовця з села Глухова Лугинської територіальної громади Коростенського району Миколу Андрійовича Яковенка.

Вітаємо нашого захисника і його родину з почесною відзнакою, низько вклоняємось та дякуємо за активну громадянську позицію, справжній прояв патріотизму, мужність та сміливість, сумлінне виконання службових обов’язків.

Фото без опису

Довідково. Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Сталевий хрест» – відзнака Головнокомандувача Збройних сил України, якою нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України, за виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Фото без опису

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив почесною нагрудною відзнакою "Золотий Хрест" військовослужбовця, жителя села Бовсуни Лугинської територіальної громади Олександра Олександровича Власюка.

Фото без опису

Олександр Олександрович без вагань пішов захищати Україну і знищувати ворога ще в 2014 році. Пишаємося нашим Героєм-захисником! Дякуємо батькам, що виховали справжнього патріота. Завдяки таким воїнам Україна збереже свою Незалежність і отримає перемогу над ворогом. Вітаємо з нагородою та чекаємо додому з Перемогою!

Дякуємо з службу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь