Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартувало громадське обговорення проєкту Стратегії Українського культурного фонду на 2023-2025 роки

Дата: 07.06.2023 16:36
Кількість переглядів: 135

Український культурний фонд розпочинає громадське обговорення проєкту Стратегії на 2023-2025 роки. Документ визначатиме основні напрями діяльності інституції у середньостроковій перспективі, а саме під час повномасштабної війни росії проти України.

Фото без опису

Підготовчі заходи для розробки Стратегії Фонду тривали з другої половини 2020-го та увесь 2021 рік. Впродовж цього періоду було проведено дві стратегічно-моделюючі сесії, а також чотири проєктні сесії. До складу Робочої групи увійшли співробітники Фонду, зокрема представники секторів аналітичної роботи та міжнародного співробітництва, проєктного відділу та відділу комунікацій, представники Міністерства культури та інформаційної політики та зовнішні незалежні експерти. Презентація перших напрацювань була запланована на 23 березня 2022 року з нагоди п’ятиріччя діяльності УКФ.  

«На жаль, через повномасштабне російське вторгнення левова частка розробок вимагала негайного перегляду та адаптації до нових викликів і завдань, серед яких – відновлення і розвиток країни через культуру та креативність. Попри постійні обстріли та перебої в електропостачанні впродовж 2022 – на початку 2023 року відповідна робота нами все ж була проведена. Вона включала в себе низку координаційних зустрічей зі співробітниками Фонду, проведення круглих столів з представниками сфери, опитування цільових груп та національні дослідження стану культурної сфери», – розповів виконавчий директор УКФ Владислав Берковський.

Оновлений проєкт документу, що актуалізовано до нових викликів, доступний за посиланням.

Запрошуємо взяти участь у громадському обговоренні документу, надсилайте свої думки та пропозиції з індикаторами вимірювання до 2 липня 2023 року на електронну пошту press@ucf.in.ua або у письмовому вигляді на адресу УКФ: 01010, м. Київ, вул. Лаврська, 10-12. 

За результатами громадського обговорення проєкт Стратегії буде доопрацьовано та подано на погодження Наглядовій раді УКФ. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь