Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» в Іршанську продовжують відбуватися фізкультурно-оздоровчі заходи

Дата: 08.06.2023 10:59
Кількість переглядів: 235

Четвертого червня координаторкою «Активного парку» Оксаною Пасинковою був організований черговий велозаїзд до села Десятини.

Фото без опису

Велопрогулянка мала на меті фізкультурно-оздоровчий характер та туристично-пізнавальний.  Перед поїздкою  організаторка провела інструктаж з правил поведінки під час руху та ознайомила велосипедистів із маршрутом.  Звична для всіх дорога з Іршанська до села Старики далася легко, де хлопці могли випробувати свої сили на швидкість підбадьорюючи  інших. Вже із Старикив до Десятин легка втома та ґрунтова дорога тримали усіх разом, даючи можливість допомагати один одному.

Фото без опису

Друге дихання відкрилося вже на під'їзді до козиної ферми. На час нашого приїзду відбувалося доїння кіз та привітна господиня Васянович Надія Володимирівна провела нам екскурсію своїм господарством, розповіла про технологію доїння, годування та вирощування кіз, а також з переробки молока.

Фото без опису

Власниця козиної ферми щедро гостила усіх парним молоком та бринзою. На зворотному шляху відвідали озера, які розташовані поблизу с. Десятини. Неймовірні краєвиди та краса природи вразила подорожуючих, а усі охочі мали змогу скупатися перед подорожжю додому. Було цікаво, пізнавально, смачно та з легкою втомою, а головне фізкультурно-оздоровчо. 

Фото без опису

Закликаємо мешканців громади долучатися до активностей. Відвідуйте фізкльтурно-оздоровчі заходи сім’ями, долучайте старше покоління. Дбайте про своє здоров’я та психоемоційний стан.

Фото без опису

Слідкуйте за анонсами координаторки на сторінці у фейсбук за посиланням.

Джерело: Іршанська територіальна громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь