Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 40 тисяч старшокласників узяли участь у всеукраїнському челенджі з математики

Дата: 14.06.2023 11:50
Кількість переглядів: 232

Змагання «ЗНО математика BOT Challenge» п’ятий рік поспіль заохочує українських школярів поліпшити знання з математики. У 2023 доєдналася рекордна кількість учасників з усієї України — 37506.

Фото без опису

Перше місце посів Єгор Максимов, учень Херсонського фізико-технічного ліцею, його результат — 3234 бали. Крім нього, призові місця в «ЗНО математика BOT Challenge» 2023 року посіли ще двоє школярів — Ольга Пустякова з Миколаєва з результатом у 3215 балів та Іван Харківський із Харкова – 3018 балів.

«У майбутньому я хотів би стати програмістом, тому вирішив спробувати себе в «ЗНО математика BOT Challenge». Найважчим у челенджі було розв’язувати задачі за темами, які я ще не вивчав у школі. Тому довелося повчитися самостійно. Але я дуже радий, що маю такий крутий результат. Сподіваюсь, це допоможе мені під час вступу і будування кар’єри програміста», — коментує переможець Єгор Максимов.

Під час змагань учасники розв’язали понад 141 тисячу задач з математики, а також передивилися низку відео з поясненнями складних тем та вебінари про кар’єру в ІТ від практиків ІТ-компанії «SoftServe». Найбільше у челенджі взяло участь учнів із Київської, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь