Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенський район пишається своїми Героями!

Дата: 19.06.2023 12:01
Кількість переглядів: 413

За сумлінну службу і відданість Батьківщині Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України почесним нагрудним знаком «Сталевий Хрест» відзначено Бобровника Юрія Вікторовича з села Жубровичі.

Фото без опису

Справжній патріот своєї країни з 2014 року брав участь в АТО у Луганському та Донецькому напрямках. 2015 року в Донецькій області під час виконання бойового завдання був поранений і звільнений з лав ЗСУ за станом здоров’я, отримавши статус інваліда війни.

З початком широкомасштабного вторгнення Юрій Вікторович був у числі перших, хто добровільно прибув до другого відділу Коростенського РТЦК та СП міста Олевськ.

До бойової частини потрапив не відразу, був зарахований до Роти охорони другого відділу Коростенського РТЦК та СП. Через пів року служби в Роті охорони був направлений для подальшого проходження служби до 43 стрілецького батальйону і…. Бахмут.

Під час виконання бойового завдання, Юрій отримав поранення і близько місяця проходив лікування. Потім реабілітація. Згодом воїн повернувся до виконання службових обов’язків. Та виконуючи чергове бойове завдання в Сумській області 3 травня 2023 року, під час ворожого обстрілу, захисник отримав контузію. І знову шпиталь.

За станом здоров’я та сімейними обставинами Юрій Вікторович був змушений залишити військову службу і повернутися до цивільного життя.

Сьогодні ми щиро дякуємо Герою за мужність, сміливість, справжній прояв патріотизму та любові до України! Пишаємось такими людьми і щиро віримо в Перемогу України!

Юрій ТАРАСЮК,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь