Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Житомирщині виплатили 9,6 млн грн допомогу для домогосподарств, що втратили одного або двох годувальників в результаті військових дій

Дата: 03.07.2023 16:22
Кількість переглядів: 85

У Житомирській області в травні місяці цього року стартувала пілотна програма фінансових виплат для домогосподарств з дітьми, які втратили одного або обох годувальників в результаті військових дій, від Дитячого фонду ООН (UNICEF) UNICEF Ukraine за підтримки виконавчого партнера фонду в регіоні In Touch Ukraine Foundation.

Фото без опису

Реєстраційні процедури у Житомирській області здійснювали 93 соціальних працівника.

Кожна громада Житомирської області мала відповідно до територіального поділу відповідальних осіб, а у випадку, якщо в громаді відсутні соціальні працівники від ОВА їх функцію виконували особи уповноважені на здійснення від громади ці обов’язки.

На сьогодні було зареєстровано 500 домогосподарств, що втратили одного або двох годувальників в результаті військових дій, а це 1463 особи, з яких: 745 дітей та 718 дорослих. Кожен член такої сім’ї отримав щомісячну допомогу у розмірі 2200 грн протягом трьох місяців. Загальна вартість виплати по Житомирській області складає 9,6 млн грн.

Довідково. Аби отримати фінансові виплати родині потрібно звернутися до операторів реєстрацій у своїх громадах на Житомирщині. Адреси операторів реєстрацій можна знайти тут: https://bit.ly/40XBan0.

Для уточнення деталей звертайтесь за телефоном координаційного центру In Touch Ukraine Foundation (067) 490-32-79, (067) 490-32-77.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь