Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Коростенської РВА Юрія Тарасюка щодо публічного громадського обговорення проєкту Постанови КМУ

Дата: 03.07.2023 20:10
Кількість переглядів: 264

Шановні жителі Коростенського району, дорогі друзі!

Фото без опису

Сьогодні практично кожен куточок нашого району був у напрузі від звістки щодо проєкту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України».

Довожу до вашого відома, що був сьогодні поряд з вами, почув вас, вашу думку, цілком підтримую вас у прагненні захистити свої права.

Чорнобильська трагедія увійшла в дім практично всіх жителів великого Коростенського району. Здавалося б мирний атом, який вийшов з-під контролю людини, важким забрудненням ліг на нашу землю, пройшов через людей і приніс із собою хвороби, серед яких і надважкі, онкологічні, ендокринної системи, та передчасні смерті громадян.

Тож, розуміючи важливість питання, соціальне напруження, сьогодні в громадах району, в місті Коростені відбулись зустрічі з представниками різних політичних сил, громадськими організаціями, депутатами різних рівнів, жителями міст, селищ та сіл.

Публічне громадське обговорення відбулось і в місті Коростені.

Було озвучено основні вимоги до Уряду, окреслено основні завдання з вирішення наболілого питання, створено робочу групу, до якої увійшли всі голови територіальних громад району, члени громадських організацій, депутати різних рівнів, юристи, представники медичної галузі тощо.

Щоденно ми будемо звітувати про роботу робочої групи та про те, як просувається звернення до Президента України, Кабінету міністрів України, Верховної Ради України.

Зі свого боку ми відкриті до людей. Робимо все можливе, аби зупинити втілення в життя проєкту постанови.

Виступав і завжди виступаю за людей. Проте хочу ще раз наголосити на важливості дотримання інформаційної гігієни. Прошу жителів району зважено вивчати ту інформацію, що подають деякі хейтери. Слідкуйте за офіційними джерелами інформації. Не зважайте на людей, які лише розкачують човен плітками зі своїх особистих корисних міркувань.

Разом йдемо до Перемоги! Разом вирішимо всі наболілі питання та проблеми!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь