Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростені відбудеться стартова прес-конференція початку реалізації проєкту вистави «Із витоків древності» за поемою М. Морозенко «Княгиня Ольга»

Дата: 07.07.2023 09:21
Кількість переглядів: 95

12 липня 2023 року в Коростенському міському палаці культури ім. Т. Шевченка відбудеться стартова прес-конференція початку реалізації проєкту вистави «Із витоків древності» за поемою М. Морозенко «Княгиня Ольга».

Фото без опису

Вистава відтворює історичні події 945-964 років на території древлян і Київського князівства та показує процеси зародження і розвитку держави Україна з тисячолітньою традицією, яка веде свій родовід від Княжої України-Русі. В умовах російської агресії проти України проєкт виконує виховну і просвітницьку функцію по спростуванню міфу ворога (московії) про те, що Україна штучне утворення і ніколи не була самостійною державою. Україна була! Україна є! Україна буде! – говорить сильно мотивована команда проєкту, яка складається з коростенців та киян. Саме такий меседж є об’єднуючим для всієї України, будить генетичну пам’ять, формує національну свідомість її громадян.

У заході візьмуть участь команда та учасники проєкту, міський голова Володимир Москаленко, автор твору «Княгиня Ольга» Марія Морозенко. Організатори заходу: відділ культури і туризму виконавчого комітету Коростенської міської ради. Координатор та режисер-постановник проєкту - Катерина Скляревська.

Місце проведення: м. Коростень, Житомирська область, вул. Михайла Грушевського, 3, МПК ім.Т.Шевченка

Дата: 12 липня 2023 року

Початок: о 13:00.

Для представників ЗМІ обов’язкова попередня акредитація за телефонами (04142) 5-01-89, (093) 300-78-06 (Ольга Шамко, або е-mail: ikz@korosten-rada.gov.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь