Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Бунечко: Продовжуємо відновлювати громади на Півночі Житомирщини, які найбільше постраждали від дій російських окупантів

Дата: 19.07.2023 12:48
Кількість переглядів: 217

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко взяв участь у відкритті тимчасової переправи через річку Уж в Народицькій громаді поряд з мостом, який росіяни підірвали, втікаючи з Житомирщини.

Фото без опису

«Цей міст мав величезне значення для щоденного життя 21 населеного пункту громади. Через його відсутність, майже 1200 жителів громади вимушені були  пересуватися об’їзними шляхами, що збільшувало відстань майже на 60 кілометрів. Йдеться не лише про пересування приватного транспорту, а й про постачання продуктів, медикаментів, роботу екстрених служб у випадку надзвичайних ситуацій», — зазначив Віталій Бунечко.

Очільник області також додав, що відновлення нормального сполучення між населеними пунктами громади стало можливим завдяки ефективній співпраці обласної влади, громади, інженерних військ Збройних сил України та проєкту відновлення України «UNITED24», який ініціював Президент України Володимир Зеленський.

Загальна вартість будівництва склала понад 2,7 мільйона гривень. Майже півтора мільйона гривень на придбання необхідних матеріалів для будівництва нового мосту було виділено з обласного бюджету. Закуплені будівельні матеріали Народицька громада передала військовим, які у стислі терміни змогли побудувати новий міст поряд зі зруйнованим.

«Дякую нашим військовим за роботу над будівництвом мосту, проєкту «UNITED24» за підтримку цього проєкту та подальші плани участі у відновленні інфраструктурних об’єктів на Житомирщині, та всім, хто долучився до реалізації цього важливого для жителів громади проєкту. Саме так крок за кроком ми будемо звільняти та відбудовувати нашу землю та наші населені пункти», — сказав Віталій Бунечко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь