Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільна робота для максимального результату

Дата: 19.07.2023 14:27
Кількість переглядів: 134

На обліку Коростенського РВ №1 перебувають різні категорії підоблікових осіб. Одні закриті та неготові щось змінювати в своєму житті, інші відкриті, відверті та вважають що ніколи не помиляються. Але всі вони потребують уваги для того аби стати краще. Робота з ними складна і потребує специфічних підходів та індивідуального характеру.

Фото без опису

18.07.2023 року заступником начальника Коростенського РВ№1 Віктором Воловчуком та психологом Коростенського РВ №1 Андрієм Шевчуком спільно з психологом відділу соціально-виховної і психологічної роботи Державної установи «Коростенська виправна колонія №71» підполковником внутрішньої служби Леонідом Алексейчуком було проведено роботу із засудженими, що перебувають на обліку відділу та потребують змін у відношенні до життя та переосмисленні своїх цінностей та переконань. Провідною задачею під час перебування на обліку клієнта пробації є зміна його світогляду з метою недопущення вчинення ними повторного злочину. Однією з важливих умов ефективності профілактики в індивідуальній виховній роботі із підобліковими є виявлення внутрішніх суб’єктивних причин учинення злочину. Виховна, соціальна й індивідуальна психологічна робота із засудженими повинна базуватися на врахуванні психологічної особливості типів характеру і світосприйняття людини.

Фото без опису

Після проведеної роботи із групою підоблікових, за участю начальника відділу Ярослави Ярославівни Омельчук, психолога ДУ «Коростенська ВК №71» Леоніда Леонідовича Алексейчука та психолога відділу пробації Андрія Володимировича Шевчука відбулося робоче обговорення подальшої співпраці з метою допомоги засудженим, що не налаштовані на зміни у своєму житті. Адже позитивна або негативна спрямованість поведінки засудженого залежить від його ціннісних орієнтацій та індивідуальних особливостей. Тому такими необхідними є максимальні спільні зусилля для позитивних змін і саме для досягнення цього результату проводиться спільна робота.

Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь