Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники та ветерани системи охорони здоров’я!

Дата: 27.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 94

Сьогодні від усієї душі хочу привітати вас з професійним святом – Днем медичного працівника та уклінно подякувати вам за вашу невтомну щоденну працю.

Фото без опису

Найдорожче, що є в людини це її життя і здоров’я. Саме завдяки вашим знанням та вашим рукам, вашій турботі, теплоті ваших сердець, терпіння, душевної та емоційної співучасті українці зберігають ці найдорожчі скарби.

Від самого народження і до останнього подиху ви поряд зі своїми пацієнтами. В будь-який час дня і ночі приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію і життя.

Низький уклін вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за вашу відданість обраній назавжди професії. Велике вам дякую за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро.

Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, добробуту у ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани.

Глибоко ціную вашу вірність обраній професії та людям! Навіть у складні часи повномасштабної війни в Україні ви не склали рук, не покинули свої робочі місця, пішли на фронт, аби допомагати нашим воїнам-захисникам. Дякую вам!

З Днем медичного працівника!

Юрій ТАРАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь