Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники ліквідовують пожежі на відкритих територіях

Дата: 08.08.2023 10:47
Кількість переглядів: 110

6 серпня вогнеборці ліквідовували 5 загорянь сухої рослинності. Найбільше їх сталося у Коростенському та Бердичівському районах. Загалом вогнем пройдено понад 4,2 га сухої трави.

Фото без опису

Зокрема, 6 серпня о 19:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності на присадибній ділянці у с. Заріччя Ружинської територіальної громади Бердичівського району. Господар випалював рештки від змолоченої пшениці. Про це рятувальників сповістили власники поруч розташованого житлового будинку.

По прибуттю рятувальників до місця виклику з'ясувалося, що горять післяжнивні рештки на площі 0,1 га. З обох боків від осередку пожежі розташовані житлові будинки.

Силами бійців ДСНС упродовж півгодини пожежу вдалося ліквідувати. Рятувальники відбили полум’я з обох боків від будинків.

Рятувальники закликають населення не провокувати пожежі в природних екосистемах! Категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності, на полях та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь