Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Об’єктивне висвітлення подій і документальне кіно

Дата: 09.08.2023 14:15
Кількість переглядів: 88

     При Коростенському РВ №1 вже не один місяць функціонує клуб документального кіно Docudays UA. Фільмотека представлена рядом стрічок, що піднімають питання прав людини, проблеми, що виникають у країні та світі та об’єктивним поглядам на ту чи іншу ситуацію в житті.    Фото без описуФото без опису

   З метою глибокого усвідомлення наявних складних ситуацій, що існують в суспільстві, ширшого їх вивчення в зрізі глобального та локального підходів, для працівників Коростенського РС №1 та Коростенського РВ №1 09.08.2023 року було організовано перегляд фільму Наталії Машталер «Відкритий урок».

   В якості експерта при обговоренні було запрошено офіцера Лугинської громади Віталія Боряченка, який особисто приймав участь у лавах працівників правоохоронних органів в охороні громадського порядку на «Євро 2012».

   При обговоренні фільму  пробаціонери дізналися які вимоги на той час ставилися перед працівниками керівництвом поліції, методи, що використовувалися при вирішенні конфліктних ситуацій та засади на яких базувалася охорона порядку при масових зібраннях. Віталій Сергійович на прикладі з особистої практики розповів, як при реформуванні органів поліції враховувалися міжнародний досвід та норми, що мають дійсно ефективну дію. Також,   було акцентовано увагу, що та чи інша особа – це індивідуальність і тому підхід до кожного не має бути однаковим.

 

Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь