Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бізнес-підтримка соціальних молодіжних підприємств

Дата: 14.08.2023 10:51
Кількість переглядів: 77

School of ME: Школа усвідомленого підприємництва запрошує молодіжні підприємства стати фіналістами другого етапу програми бізнес-підтримки молодіжним підприємствам «18:35. Бізнес-підтримка».
15 соціальних молодіжних бізнесів (малих та середніх), буде надана допомога в  експертизі для розробки індивідуального плану відновлення й адаптації ведення бізнесу під час та після воєнних дій, а також фінансування для реалізації своїх бізнес-цілей.

Фото без опису

Дедлайн для подачі анкет – 31 серпня 2023

Фіналістів програми очікує:

  • робота з експертами(-ками) Програми для проведення експертної оцінки конкретних потреб бізнесу та подальшої розробки бізнес-плану;
  • експерти(-ки) допоможуть розробити деталізований бюджет грантової підтримки та опис діяльності для отримання матеріальної підтримки;
  • допомога у зміні фокусу бізнесу та переорієнтації, адаптації бізнесу до умов ведення діяльності під час та після війни;
  • доступ до фінансової допомоги та експертного супроводження для підтримки плану відновлення підприємства та реалізації бізнес-цілей.

Кожен з відібраних учасників(-ць) конкурсу матиме можливість отримати близько $10 000 на розвиток та підтримку власного бізнесу (фінальний розмір фінансової допомоги буде визначатись індивідуально для кожного підприємства).

Бізнес-консультації та наставництво для забезпечення постійної підтримки соціальних молодіжних підприємств у реалізації їх плану відновлення та управління фінансуванням. За кожним підприємством буде закріплено ментора(-ку), що працюватиме з ним мінімум 1 сесію (1-1,5 години) на тиждень протягом 6 місяців. Запрошені експерти(-ки) консультуватимуть кожен бізнес не менше 12 сесії (1-1,5 години кожна сесія) впродовж Програми.

Детальна інформація за посиланням: https://schoolofme.me/18-35-se#faq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь