Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 28.09.2023 13:23
Кількість переглядів: 109

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної

вартості предмета закупівлі (відповідно до пункту 4 постанови КМУ від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації    Житомирської області

11500,  вул. Франка, 5,  м.Коростень,  Житомирська область

ЄДРПОУ – 03192690

Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

1

Назва предмета закупівлі

ДК 021:2015 09120000-6 Газове паливо

(Природний газ)

 

Процедура закупівлі – відкриті торги з особливостями

Вид предмету закупівлі – товар

2

Ідентифікатор Закупівлі

UA-P-2023-09-28-001714-b

3

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Назва предмета закупівлі

Газове паливо (Природний газ)

Кількість (обсяг), м куб.

4,1

Місце поставки товару

 Місце надання послуг: 11100, Україна, Житомирська область, м. Овруч, вул. Гетьмана Виговського, 17.

Строк поставки товару

з 15 жовтня 2023 року  по 31 грудня 2023 року(включно)

Якість, фізико-хімічні показники (ФХП) та інші характеристики природного газу, який постачається замовнику, повинні відповідати вимогам, визначеним Кодексом газотранспортної системи, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493 (далі — Кодекс № 2493), Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494 (далі — Кодекс № 2494).

За одиницю виміру кількості природного газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура (t) = 20 градусів за Цельсієм, тиск (Р) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

До ціни тендерної пропозиції учасник зобов’язаний включити послуги із замовлення (бронювання) потужності щодо кожного періоду та обсягу постачання газу за договорами постачання природного газу.

Ціна на предмет даної закупівлі обов'язково повинна включати до вартості ціни тендерної пропозиції вартість послуг, пов’язаних з транспортуванням газу до точки входу в газорозподільну систему, до якої підключено об’єкти Замовника, витрати на оплату послуги замовленої потужності, що здійснюється постачальником газу на підставі Договору транспортування природного газу з Оператором ГТС, відповідно до норм Кодексу ГТС за тарифами, що визначені НКРЕКП.

При цьому до ціни газу не включається вартість послуг з розподілу природного газу, що є предметом регулювання окремого договору між Замовником та Оператором газорозподільної системи.

 

4

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису управління на 2023 рік та потреби в закупівлі Газового палива (природного газу ) з метою забезпечення і  утримання в належному експлуатаційному стані відділу №3 Овруч управління соціальної політики Коростенської районної державної (військової) адміністрації Житомирської області під час опалювального сезону, відповідно до  норм опалення до 31.12.2023 і становить : 67870,95 грн. (шістдесят сім тисяч вісімсот сімдесят  грн. 95 коп.) з ПДВ. Фінансування закупівлі здійснюється за кошти Державного  бюджету України за КЕКВ 2274, виходячи з потреби Замовника у даному предметі закупівлі.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 67870,95 грн. (шістдесят сім тисяч вісімсот сімдесят  грн. 95 коп.) з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована виходячи з обсягу газу, необхідного для потреб Замовника,  за результатами проведення моніторингу цін, відповідно до найнижчої ціни яка була встановлена для бюджетних організацій на опалювальний період з 15 жовтня 2023 року по 31 грудня 2023 року включно, з урахуванням Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 липня 2022 р. № 812. (із змінами і доповненнями внесеними  постановою від 22.08.2023 № 896).

 

* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь