Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Дата: 25.10.2023 16:30
Кількість переглядів: 305

   24 жовтня, відбулося засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коростенській районній державній адміністрації. До засідання Ради ВПО приєднався начальник Коростенської РВА Олег Рябой та голови територіальних громад. 

На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаються
    Наразі у Коростенському районі перебуває близько 11 тис. внутрішньо переміщених осіб. Створення Ради є важливим для вирішення питань та проблем ВПО, захист їх інтересів та адаптації. 
     На засіданні затвердили склад Ради — 22 особи, з них 13 внутрішньо переміщених осіб, 3 представники громадських організацій, які у своїй діяльності займаються проблематикою внутрішньо переміщених осіб зокрема: ГО «Вітер Надії і Любові», ГО «Об'єднаний ветеранський рух «ВзаємоДія», ГО  «Об'єднання вимушених переселенців Донбасу «ДОБРОТВОР» та 6 представників відповідних структурних підрозділів районної військової адміністрації.  
      Члени Ради ВПО обрали  Ігоря Сиромятникова на посаду голови Ради ВПО, якого одноголосно підтримали усі присутні. Заступником Ради було обрано Маргариту Пулатову та секретарем — Вікторію Владарську. 
      Головним завданням Ради є сприяння у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.  
   Метою Ради є створення ефективної платформи для координації зусиль між владою, громадськістю та міжнародними партнерами з метою забезпечення внутрішньо переміщеним особам доступу до життєво важливих послуг, житла, освіти та можливості для самореалізації.

На зображенні може бути: 7 людей та текстНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 5 людей та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь