Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації інформує

Дата: 03.11.2023 15:33
Кількість переглядів: 113

Департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації інформує, що постановою Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2023 року № 1132, затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту з верифікації суб’єктів агропромислового комплексу в умовах воєнного стану (далі – Порядок).

Кабмін офіційно запровадив нові правила для експорту агропродукції: Кабмін  офіційно запровадив нові правила для експорту агропродукції « Новини |  Мобільна версія | Бізнес.Цензор.НЕТ

З 1 листопада 2023 р. до 31 грудня 2024 р. буде сформовано перелік верифікованих суб'єктів агропромислового комплексу, які здійснюють експорт пшениці, жита, ячменю, вівса, кукурудзи, соєвих бобів, насіння ріпаку або кользи, насіння соняшнику, соєвої, ріпакової та соняшникової олії, макухи.

Метою експериментального проекту є створення умов для унеможливлення зловживань та порушень законодавства під час експорту зазначених товарів та забезпечення захисту прав суб'єктів агропромислового комплексу, які провадять господарську діяльність без порушень вимог законодавства.

До переліку верифікованих суб'єктів агропромислового комплексу на безоплатній основі включається суб'єкт агропромислового комплексу, який зареєстрований у Державному аграрному реєстрі, набув статусу користувача зазначеного Реєстру та відповідає критеріям передбачених пунктом 7 Порядку:

Для включення до переліку верифікованих суб'єктів агропромислового комплексу суб'єкт агропромислового комплексу подає заяву, яка формується програмними засобами Державного аграрного реєстру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь