Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільний захід з волонтером

Дата: 08.11.2023 16:45
Кількість переглядів: 145

Коростенський районний відділ №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області співпрацює з громадською організацією «Центр надання реабілітаційної допомоги «Шанс». Зокрема, Зубов Юрій Миколайович, є волонтером відділу і приймає активну участь в роботі із засудженими особами, що не лише перебувають на обліку органу пробації, а також знаходяться в місцях позбавлення волі та є клієнтами пенітенціарної пробації.

Фото без опису

  08.11.2023 року для засуджених Коростенського РВ №1 за участю та сприянням волонтера  органу пробації Юрія Зубова та капелана Андрія Білоглазова  було проведено захід. Засуджені мали змогу поспілкуватися з духовними наставниками церкви «Віри Надії Любові». В теплій невимушеній атмосфері задуматися над своїм життям та тим, що вони хотіли б в ньому змінити. Також підобліковим була надана довідка про місця, де вони можуть отримати допомогу від служителів церкви та було надано консультативно-роз’яснювальну інформацію з релігійних питань.

 Є велике сподівання, що співпраця громадської організації, церкви «Віри Надії Любові» та органу пробації, буде продовжуватися і реалізовуватиме допомогу засудженим, що її потребують і надалі.

   

 Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь