Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Взаємодія з метою допомоги

Дата: 15.12.2023 11:55
Кількість переглядів: 146

          В час війни та напруженості нелегко приймати реалії сьогодення. Але допомога та підтримка держави та міжнародних організацій не залишає громадян нашої держави. 

Фото без опису

       14.12.2023 року в рамках співпраці було організовано спільну нараду за участю працівників Коростенського міського центру соціальних служб, керівника Коростенського РВ №1  та провідного інспектора Коростенського РС №1. Було підведено підсумки спільної роботи за 2023 рік, обговорено подальші спільні дії спрямовані на допомогу особам, що опинилися в складних життєвих ситуаціях і перебувають на обліку Коростенського районного відділу №1. Зокрема особливу увагу було приділено плануванню роботи із неповнолітніми  засудженими.

       Для осіб, які перебувають на обліку Коростенського РС №1 було надано інформаційні буклети з робочим телефоном мобільної групи соціально-психологічної допомоги, яка діє в Коростенському районі. Для клієнтів Коростенського РВ №1 керівнику відділу був наданий методичний матеріал для самодопомоги  на теми: «Як допомогти собі у стресовій ситуації», «Як підтримати рідних, які опинилися у тимчасово окупованих містах», «Рекомендації людям, рідні чи близькі яких зараз стоять на захисті України» та ряд інших.

     Є велике сподівання, що надана інформація та окреслені вектори подальшої взаємодії в майбутньому матимуть позитивний результат для громадян у цей нелегкий для нашої України час.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь