Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Остапченко взяла участь у онлайн-нараді щодо укладання договорів з НСЗУ

Дата: 20.12.2023 08:23
Кількість переглядів: 72

18 грудна перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко долучилася до онлайн-наради, яку провела голова Національної служби здоров‘я України Наталія Гусак. Зокрема, йшлося про укладення договорів та взаємодію лікарень зі службою.

Фото без опису

Як зазначила Наталія Остапченко, на Житомирщині налічується 94 надавачі медичних послуг, КУ (комунальних установ), які уклали договір з НЗСУ. Сума укладених договорів становить 4.6 млрд грн.

Під час наради голова Національної служби здоров‘я України Наталія Гусак наголосила, що строк подання пропозицій про укладення договорів за напрямом “Первинна медична допомога” завершується 31.12.2023 о 18 годині 00 хвилин за київським часом. НСЗУ розглядає пропозиції про укладення договору до 12 січня 2024 року включно. Укласти договір про надання послуг за Програмою медичних гарантій зможуть лише ті медичні заклади, які відповідають вимогам.

Детально з умовами закупівлі медичних послуг за Програмою медичних гарантій у 2024 році можна ознайомитися на сайті НСЗУ в розділі “Вимоги ПМГ 2024”: http://surl.li/nrrft.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь