Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#ТиЯк?: «Стежка ментального здоров’я»

Дата: 09.01.2024 16:22
Кількість переглядів: 95

Інтерактивний івент  «Стежка ментального здоров’я» пройшов сьогодні, 09 січня, в Коростенській центральній районній лікарні Ушомирської сільської ради.

Фото без опису

Подія, організована  Координаційним центром підтримки цивільного населення при Коростенській районній військової адміністрації спільно з головою Ушомирської громади Людмилою Малою у межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?», що є важливим кроком у популяризації і підвищенні усвідомлення українців щодо збереження психічного здоров’я. 
Під час заходу учасники мали можливість поспілкуватися з практикуючими психологами реабілітаційного відділення лікарні, пройти тестування на визначення свого ментального стану, опанувати техніки самодопомоги. Психологи кажуть, що через воєнні дії люди відчувають більший стрес, хоч проблеми, з якими звертаються, ті самі, що були й до війни, але стали "яскравіше виражені". 
 Привернути увагу кожної людини до важливості підтримання ментального здоров’я, навчити зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а за потреби – звертатися по допомогу до фахівців є метою такого заходу. 
Інтерактивний захід «Стежка ментального здоров’я» покликаний сформувати більш свідоме та здорове суспільство, де дбайливе ставлення до власного психічного здоров’я стає звичкою кожного.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь