Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вирішення проблем утримання автомобільних доріг місцевого та регіонального значення у зимовий період під час погіршення погодних умов

Дата: 12.01.2024 14:56
Кількість переглядів: 134

Начальник Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой  провів спільну нараду з головами усіх територіальних громад Коростенського району, керівництвом Коростенської районної ради та представниками Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА, щодо вирішення проблем утримання автомобільних доріг місцевого та регіонального значення у зимовий період під час погіршення погодних умов.

Фото без опису

Також у нараді взяли участь представники ключових служб та організацій, зокрема Служба відновлення та розвитку інфраструктури Житомирської області, яка відповідає за обслуговування сполучень обласного значення та представники підрядної організації ТОВ “Будівельна компанія “Будальянс груп”, яка відповідає за обслуговування дорожньої інфраструктури місцевого значення.

Обговорено критичні зауваження та вимоги від голів територіальних громад до підрядних організацій, щодо якісного та належного утримання доріг.

За результатами наради, підрядні організації взяли на себе зобов'язання покращити обслуговування та збільшити кількість одиниць спецтехніки для безперебійного обслуговування дорожнього сполучення.

Наголошено на необхідності посилення роботи диспетчерських служб, «гарячих ліній» та ефективної комунікації уповноважених працівників підрядних організацій з представниками відповідних підрозділів територіальних громад у вирішенні проблематики обслуговування доріг у зимовий період.

Зібрані матеріали, щодо наявних зауважень до роботи підрядника направлені до Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА для належного реагування.

Представниками Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА наголошено, що навіть при обмеженому фінансуванні витрат на дорожню інфраструктуру вимоги до підрядника щодо належного утримання дорожньої інфраструктури залишаються незмінними.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь