Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#тияк: Наталія Остапченко провела чергове засідання Координаційного центру з питань підтримки цивільного населення

Дата: 25.01.2024 08:34
Кількість переглядів: 105

Сьогодні, 24 січня, під головуванням першої заступниці начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко відбулося чергове засідання Координаційного центру з питань підтримки цивільного населення області.

Фото без опису

Також у засіданні взяли участь  радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірина Гладка, члени Координаційного центру, начальники РВА, керівники профільних структурних підрозділів ОВА.

 

“Наше головне завдання по підтримці цивільного населення — охопити всю територію Житомирщини. Всі важливі проєкти мають охопити кожну територіальну громаду області ”, — зазначила Наталія Остапченко.

 

Зокрема учасники засідання обговорили план роботи Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській обласній військовій адміністрації на 2024 рік.

Також начальники районних військових адміністрацій доповіли про реалізацію Програми ментального здоров’я та проведення інтерактивних івентів «Стежка ментального здоров’я» в районах області.

Основна мета “Стежки ментального здоров’я” полягає у привертанні уваги кожної людини до важливості здорового психоемоційного стану. Ініціатива заохочує жителів області активно дбати про своє ментальне здоров’я та психоемоційний баланс. Враховуючи важливість цього питання, “Стежка ментального здоров’я” буде проводитися в різних громадах кожного з районів Житомирщини, надаючи людям доступ до корисних ресурсів і підтримки у цій важливій сфері.

В межах заходу начальник ГУ ДСНС України у Житомирській області Ігор Нікітчук та заступник начальника ГУ Нацполіції в Житомирській області Юрій Іванюк доповіли про взаємодію та участь представників Головного управління Національної поліції та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій з виконання напрямів та заходів програми ментального здоров’я «Ти як?» в області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь