Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні передали меблі та компʼютерну техніку для "зеленої кімнати" у Коростенському районному управлінні поліції, а також у відділеннях поліції в Олевську, Малині та Овручі

Дата: 13.02.2024 18:28
Кількість переглядів: 84

Діти, які постраждали від насильства або інших протиправних дій чи стали їх свідками, під час здійснення досудового розслідування та судового розгляду потребують застосування відповідних заходів, отримання комплексних і скоординованих послуг і допомоги.

Фото без опису

Саме для цього створено “Зелену кімнату” – інноваційний підхід до роботи з дітьми, які стали свідками злочину чи його жертвами. Цей проект впроваджується з метою надання допомоги вразливим категоріям дітей, забезпечуючи їм соціально-психологічну та правову підтримку.

Робота у “зеленій кімнаті” дозволяє здійснювати опитування та проводити реабілітаційну роботу з дітьми, зменшуючи ризик виникнення повторної психологічної травми та створюючи бережну атмосферу для їхнього відновлення.

Сьогодні передали меблі та компʼютерну техніку для "зеленої кімнати" у Коростенському районному управлінні поліції, а також у відділеннях поліції в Олевську, Малині та Овручі. Це важливий крок у напрямку створення необхідного психологічного клімату для дітей та підлітків під час роботи правоохоронних органів.

Висловлюємо вдячність партнерам з громадського сектору за всебічну підтримку у втіленні цього важливого проекту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь