Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Безбар’єрність: Облаштуйте робоче місце для людини з інвалідністю та отримайте компенсацію з Дією

Дата: 16.02.2024 14:18
Кількість переглядів: 60

Найняли на роботу людину з інвалідністю? Подайте заяву на порталі Дія й отримайте компенсацію від держави за облаштування робочого місця. І роботодавцю більше не треба їздити до центру зайнятості за місцем провадження діяльності, робити скани необхідних документів і від руки писати заяву!

Фото без опису

Отримати компенсацію можна за вже придбані засоби для облаштування робочого місця співробітників з інвалідністю. А це меблі, комп’ютери, спеціальні програми та допоміжні системи. Повний перелік обладнання — за посиланням.

Окей, Діє, як подати заяву?

Авторизуйтеся на порталі Дія — Заповніть заяву: вкажіть дані про особу з інвалідністю та облаштоване робоче місце — Прикріпіть документи, які підтверджують працевлаштування, купівлю допоміжних засобів та довідку медико-соціальної експертної комісії, яка засвідчує інвалідність співробітника — Вкажіть IBAN свого рахунку — Підпишіть заяву КЕПом.

І це все! Після цього очікуйте на рішення упродовж 13 робочих днів. Якщо воно позитивне — кошти надійдуть на ваш рахунок протягом 5 робочих днів.

Але будьте уважні! На компенсацію можна податися, лише якщо співробітник з інвалідністю розпочав працювати у вашій компанії протягом останніх 90 днів на момент подання заяви.

Послугу реалізовано Мінцифрою в партнерстві з Державним центром зайнятості за підтримки Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва й реалізується Фондом Східна Європа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь