Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагородження переможців конкурсу "Ментальне здоров’я очима підлітків"!

Дата: 19.02.2024 16:12
Кількість переглядів: 135

Сьогодні відбувся захід, який став важливим кроком у підвищенні усвідомленості про ментальне здоров'я серед підлітків.

Фото без опису

Захід організований спільними зусиллями Координаційного Центру підтримки цивільного населення при Коростенській районній військовій адміністрації та Управління соціальної політики районної військової адміністрації. Головною мета - надати молодим людям можливість висловити свої думки, емоції та переживання щодо ментального здоров’я через мистецтво малюнку.

У конкурсі взяли участь талановиті діти віком від 10 до 17 років, які надіслали 67 неймовірних малюнків, що дійсно вражають своєю оригінальністю та глибиною емоційного висловлення.

На церемонії нагородження представлені переможці:

3 місце:

 • Сазонова Іванна, Коростенська територіальна громада • Гладиш Кароліна, Овруцька територіальна громада • Гора Діана, Лугинська територіальна громада

 2місце: • Жмаченко Роман, Ушомирська територіальна громада

1місце: • Шостак Софія, Лугинська територіальна громада. Всі учасники отримали заохочувальні солодкі подарунки за ініціативу та власне бачення теми.

Переможці відзначені дипломами і нагородами від наших спонсорів: солодощі, для натхнення під час нових творчих пошуків; смарт-годинники Huawei Bang 8, для збереження зв'язку з найближчими людьми; навушники Real-El, щоб насолоджуватися улюбленою музикою та розкривати свою творчість у затишній атмосфері; планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite, для розвитку навичок та творчості за допомогою сучасних технологій; гірський велосипед Formula MOTION, для отримання енергії та відпочинку на свіжому повітрі.

Кожен учасник конкурсу приніс унікальне бачення теми, що відображається у різноманітності робіт. Це підтверджує важливість обговорення та усвідомлення проблем ментального здоров’я серед підлітків.

Бажаємо всім дітям подальших успіхів у творчому й особистісному розвитку. Нехай ви завжди будете здорові та щасливі! Окрема вдячність Центру дитячої та юнацької творчості Коростенської міської ради за допомогу у організації та проведенні заходу, художній студії єART за майстер-клас для конкурсантів, а також нашим спонсорам за підтримку та зацікавленість у даній темі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь