Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні начальник Коростенської РВА Олег Рябой долучився до роботи Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коростенській районній державній адміністрації

Дата: 08.02.2024 19:16
Кількість переглядів: 44

У нараді взяли участь члени ради ВПО, керівники структурних підрозділів Коростенської РВА, представники громадських та благодійних організацій, такі як ГО «КримСОС», БО «Благодійний фонд «РОКАДА», БО «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», та БО «Благодійний фонд «Право на Захист».

Фото без опису

 Обговорювалися стратегії співпраці з партнерами та міжнародними донорами для впровадження соціальних проєктів у громадах, спрямованих на підтримку та інтеграцію внутрішньо переміщених осіб.

 Розглянули можливості створення інтеграційних центрів, які надаватимуть широкий спектр послуг, включаючи медичну, психологічну та юридичну допомогу, а також підтримку у пошуку житла та працевлаштування.

 Обговорили також конкретні плани та можливості щодо реалізації проєктів будівництва житла за рахунок коштів міжнародних партнерів для жителів Коростенського району, домівки яких зруйновані внаслідок бомбардувань.

 Наша мета - забезпечити внутрішньо переміщеним особам не лише базові потреби, а й можливості для повноцінного життя та соціальної інтеграції

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь