Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Безбарєрність: Лідерки громадського руху людей з інвалідністю Житомирщини взяли участь у семінарі-тренінгу «Включення організацій осіб з інвалідністю при гуманітарному реагуванні»

Дата: 27.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 82

Нещодавно лідерки громадського руху людей з інвалідністю Житомирщини взяли участь у семінарі-тренінгу «Включення організацій осіб з інвалідністю при гуманітарному реагуванні».

Фото без опису

Тренінг відбувався на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ, що у Львівській області. У заході взяли участь 30 лідерів та лідерок з семи областей України та міста Києва. Житомирщину представляли громадські організації з ТГ Пулини – Таміла Лебедь, Людмила Клименко – Житомирська обласна організація УТОГ та представниця ЖОГОЛІ «Молодь. Жінка. Сім’я».

Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк, зазначила, що на цьому тренінгу учасники мали змогу поспілкуватися з юристами та поставити питання щодо прав людей з особливими потребами.

«Ми навчалися писати власні проєкти, обговорювали питання забезпечення дотримання прав людей з інвалідністю, слухали та ставили запитання юристам. Також ми взяли участь  у воркшопах для розвитку комунікативних навичок та обмінювалися досвідом», – розповіла Неля Ковалюк.

Керівниця проєкту Вікторія Назаренко разом зі своєю командою забезпечила комфортні умови для учасників заходу. Окрім навчальної програми усі охочі мали можливість взяти участь у реабілітаційних заходах за підтримки Національної Асамблеї людей з інвалідністю України (НАІУ).

Довідково. Захід організовано Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України в рамках реалізації проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я», за підтримки Momentum Wheels for Humanity (MWH).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь