Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо архітекторів Житомирщини узяти участь у конкурсі проєктів для відбудови шкіл, – МОН

Дата: 28.02.2024 16:31
Кількість переглядів: 59

Команди архітекторів можуть подавати на конкурс проєктні ідеї. Дизайн-проєктом, який розробить переможець конкурсу, зможуть безоплатно скористатися всі громади. Його наявність дасть змогу донорам пришвидшити ухвалення рішень про фінансування відбудови шкіл, а громадам — заощадити час та кошти.

Фото без опису

Автори трьох найкращих проєктних ідей отримають винагороди від 8 000 до 12 000 євро. А переможець конкурсу укладе контракт на 300 000 євро, який передбачатиме розроблення адаптивного дизайн-проєкту школи.

Команда, що бажає взяти участь у конкурсі, повинна складатися щонайменше з двох архітекторів: один повинен мати право практикувати в Україні, а інший — за її межами.

Деталі участі в конкурсі тут.

Проєкт «кола майбутнього для України» ініціював уряд Литви в партнерстві з Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України за сприяння Міністерства освіти і науки України. Проєкт і архітектурний конкурс реалізує Центральне агентство виконання проєктів (Central project management agency) у партнерстві з Асоціацією архітекторів Литви.

Нагадаємо, що у Житомирській області за час повномасштабного вторгнення росії в Україну пошкоджено 77 навчальних закладів, 76 з них пошкоджені  та 1 заклад зруйновано повністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь