Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коростенській районній військової адміністрації

Дата: 07.03.2024 09:55
Кількість переглядів: 148

6 березня 2024 року, відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коростенській районній військової адміністрації, під керівництвом заступника начальника Коростенської РВА керівника Координаційного центру Юрія Ярмолицького.

Фото без опису

На порядок денний були винесені такі питання:

1. Про реалізацію права на житло окремих категорій внутрішньо переміщених осіб та осіб, які виїхали з території України в наслідок збройної агресії рф.

2. Про результати моніторингу стану виконання обласного плану заходів з реалізації Національного плану дій з резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року.

3.Про підсумки проведення благодійної акції «Подаруй книгу військовому».

Основні питання, які винесені на порядок денний, обговорені учасниками Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коростенської РВА.

За результатами засідання вирішили:

  • погодити проєкт розпорядження начальника РВА щодо створення робочої групи з реалізації прав на житло окремих категорій ВПО та осіб, які виїхали з території України в наслідок збройної агресії рф при Координаційному центрі підтримки цивільного населення та надати на затвердження начальнику Коростенської районної військової адміністрації згідно з поданими пропозиціями
  • начальнику управління соціальної політики Коростенської військової адміністрації Ситнік Л.В. спільно з координаційною радою з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми опрацьовувати міжнародний досвід з питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству за ознакою статі.
  • в.о. начальника відділу ветеранської політики РВА Возненко Н.А. розглянути питання щодо співпраці з міжнародними партнерами, громадськими організаціями з метою розроблення місцевих програм підтримки ветеранів та створення ветеранських хабів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь