Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Житель Коростенського району Віктор Радченко був нагороджений орденом  «За мужність ІІІ ст»

Дата: 27.03.2024 16:50
Кількість переглядів: 622

Солдат Віктор Радченко родом із Коростенського району Житомирської області, приймає участь в інтенсивних бойових діях на території Донецької області, проходячи військову службу в окремій механізованій бригаді з жовтня 2023 року. За свої вмілі дії та мужність під час ведення бойових дій по відбиттю ворожих атак солдат Віктор Радченко був нагороджений орденом
 «За мужність ІІІ ст». Нагороду військовослужбовець отримав від Головнокомандувача ЗС України та Міністра оборони України.

Фото без опису

Тримаючи в Покровському районі Донецької області, у лютого 2024 року, оборону на позиціях солдат Віктор тримав оборону проти переважаючих чисельністю окупаційних військ. Проявивши особисту мужність та героїзм відбив понад 13 атак ворога, при цьому знищивши 4-х ворогів, та утримавши позицію, що дало часу відійти військовослужбовцям мотопіхотного  підрозділу з міста Авдіївка на нові позиції.

На початку березня, коли механізований батальйон займав позиції в іншому районі, Донецької області, Віктор Радченко вів бойові дії проти багаторазово переважаючим числом противника. Під час бою проявив особисту мужність і під час багаторазових атак знищив 6 одиниць живої сили противника, та поранив ще 2-х снайперським вогнем. Продовжував вправно утримувати оборону позиції, надавати допомогу пораненим та виводив їх до місця евакуації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь