Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Коростенської РВА Олег Рябой взяв участь у роботі круглого столу з питань співпраці служби зайнятості з органами місцевого самоврядування, роботодавцями та громадськістю Коростенського район

Дата: 29.03.2024 10:48
Кількість переглядів: 48

Захід відбувся за участі керівництва Житомирського обласного центру зайнятості, голів і представників територіальних громад Коростенського району, роботодавців, представників громадських організацій, а також представників Коростенського РТЦК та СП.

Фото без опису

Обговорили можливості залучення місцевого самоврядування до реалізації державних програм через службу зайнятості, процедуру отримання ваучера на навчання та успішний досвід з отримання мікрогрантів для бізнесу. Також акцентували увагу на державних програмах підтримки роботодавців, кампаніях рекрутингу на військову службу та організації суспільно-корисних робіт і досвід проведення громадських робіт в Ушомирській громаді.

Важливим фактором розвитку громади є співпраця між центрами зайнятості та органами місцевого самоврядування. Це сприятиме створенню нових робочих місць, розвитку економічного середовища, залученню інвестицій та підтримці місцевого бізнесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь