Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Коростенської РВА Олег Рябой разом з начальником Житомирської військової адміністрації Віталієм Бунечком відвідали центр розвитку дитини в Олевській громаді «Золотий ключик»

Дата: 02.04.2024 09:09
Кількість переглядів: 103

Завдяки успішній співпраці між Житомирською обласною військовою адміністрацією та UNICEF Ukraine вдалося відремонтувати укриття у двох дошкільних навчальних закладах Олевської громади.

Фото без опису

Наразі приміщення оснащені системами вентиляції, аварійним освітленням, сантехнікою, сучасними меблями та іграшками. Це дозволить дітям відчувати себе комфортно та безпечно у разі повітряної небезпеки.

Також передали ноутбуки для вихователів трьох дошкільних навчальних закладів Олевської громади. Ця техніка значно підвищить якість освітнього процесу та допоможе розвивати цифрову грамотність серед дітей.

Висловлюємо щиру подяку команді ЮНІСЕФ за сприяння у забезпеченні безпечних і комфортних умов для навчання дітей нашого регіону. Ця співпраця з міжнародними партнерами є прикладом того, як разом ми можемо досягти конкретних результатів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь