Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захист дітей є пріоритет у роботі державних органів

Дата: 03.04.2024 14:35
Кількість переглядів: 60

Сьогодні за ініціативи служби у справах дітей Житомирської ОВА в місті Коростень відбулась розширена нарада на тему «Патронат над дитиною, як складова системи захисту дитини в громаді».

Фото без опису

 У робочій нараді взяли участь начальник служби у справах дітей Житомирської ОВА Ганна Лужко, директор Житомирського обласного центру соціальних служб Ганна Антіпова, представники Коростенської РВА, представники філії Коростенського міського центру зайнятості, голови територіальних громад та начальники служб у справах дітей громад Коростенського району.

 Ганна Лужко акцентувала увагу присутніх на актуальних питаннях реалізації патронату на Коростенщині та чому ця послуга вкрай необхідна кожній громаді.

 Регіональний координатор проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ Наталія Пилипчук розповіла про основні завдання, цілі та очікувані результати впровадження послуги патронату.

 Поділилася досвідом запровадження патронату у Малинській громаді начальник служби у справах дітей Анастасія Суханова, де наразі створено чотири патронатні сім’ї.

 Також розглянуто та обговорено питання кадрового забезпечення й організації роботи служб у справах дітей територіальних громад району щодо захисту прав і законних інтересів дітей, недопущення ризиків при відборі кандидатів у патронатні вихователі, заходи, які вживаються службою зайнятості з інформування шукачів роботи про патронат над дитиною, як альтернативи працевлаштування.

Презентація

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь