Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#тияк: У Малинському Центрі життєстійкості допомагатимуть отримати соціальні послуги та надають психологічну допомогу

Дата: 16.07.2024 12:32
Кількість переглядів: 120

В рамках всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» центр відвідали радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірина Гладка та директорка Житомирського обласного центру соціальних служб Анна Антипова.

Фото без опису

Основна мета діяльності Центру Життєстійкості полягає у зниженні загального рівня стресу і тривожності громадян, а також у формуванні навичок першої психологічної допомоги собі та близьким.

 

Під час візиту Ірина Гладка та Анна Антипова ознайомилися з роботою фахівців, можливостями закладу та його досягненнями. За час своєї діяльності фахівці Центру провели майже 80 групових занять і надали 678 індивідуальних консультацій.

 

Центр Життєстійкості став важливим місцем для мешканців Малинської громади, які шукають підтримку. Тут вони відновлюють своє ментальне здоров’я та вчаться бути стійкими разом з іншими. У центрі можна отримати первинну консультацію з подальшим скеруванням залежно від потреб.

 

Особлива увага приділяється сімейним консультаціям і підтримці батьків.

«У наш час дуже важливо підтримувати дітей і вчити їх долати стрес. На групових зустрічах ми розбираємо і разом практикуємо вправи з тренінгу «Батьківство без стресу». Також плануємо розширювати спектр послуг, зокрема щодо покращення ментального здоров’я та запобігання емоційному вигоранню», — зазначили фахівці Центру Життєстійкості в Малині.

Індивідуальні та групові психологічні та психосоціальні послуги можуть отримати всі мешканці громади безкоштовно за адресою: м. Малин, вул. Дорошок, буд. 20, Коростенського району, Житомирської області. Графік роботи Центру: вівторок-п’ятниця з 9.00 до 17.00, субота-неділя з 10.00 до 13.30.

 

Довідково. Цей проєкт Міністерства соціальної політики є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як?, яка ініційована першою леді Олена Зеленська і впроваджується в Україні Координаційний центр КМУ / Mental Health UA. Керівницею Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській ОВА виступає перша заступниця начальника голови ЖОВА Наталія Остапченко.

 

#центржиттєстійкості

 

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь