Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група розглянула публічні закупвлі, вартість яких перевищує 5 млн грн

Дата: 31.07.2024 15:51
Кількість переглядів: 59

29 липня на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було опрацьовано публічні закупівлі з очікуваною вартістю більше 5 млн грн, які оголошені у І половині липня 2024 року установами, організаціями Житомирської області.

Фото без опису

Доповідачем по даному питанню виступив Анатолій Котенко  заступник начальника управління – начальник відділу департаменту агропромислового розвитку та економічної політики обласної військової адміністрації.

 

Він зазначив , що департаментом при  моніторингу закупівель через систему Prozorro було визначено критерій щодо відбору закупівель з очікуваною вартістю більше 5 млн грн.

 

За першу половину липня в системі прозоро найбільша закупівель стосується підготовки до опалювального сезону, закупівель електроенергії, палива.

 

Так, міське комунальне підприємство “БЕРДИЧІВВОДОКАНАЛ” оголосило про публічну закупівлю «Електрична енергія, вільні ціни, без розподілу» на очікувану вартість 13 млн 320 тис. грн. Підприємство закуповує необхідну послугу, що буде використовуватися до 31 грудня 2024 року.    В протоколі розкриття тендерних пропозицій було зафіксовано надходження 12 тендерних пропозицій від різних юридичних осіб. Оцінивши відповідність наданих документів учасників, замовник дійшов висновку, що найвигідніший розрахунок послуги надав ТОВ «ГЛОБАЛТРАНСЕНЕРДЖІ». Сторони підписали договір з вартістю надання послуги 13 млн 237 тис. грн.

 

Бердичівська міська лікарня  опублікувала тендерну документацію щодо придбання електричної енергію на суму 5 млн 400 тис. грн. Замовник мав намір придбати 635100 кіловат-годин з терміном поставки до 31 грудня 2024 року включно.   В аукціоні взяло участь 19 підприємств, розгляд тендерних пропозиції відбувався в порядку черги відповідно до економічної вигідності пропозиції. Переможцем визнано ТОВ «ЖИТОМИРЕНЕРГО» з кошторисним розрахунком 4 млн  497 тис. грн., сторони підписали договір з відповідною публікацією на офіційному майданчику Prozorro.

 

Третя закупівля, стосується автотранспортного підприємства 0628 Житомирської міської ради, яке на початку  липня 2024 року розпочало публічну закупівлю «Дизельне паливо». Замовник мав намір придбати 150 тис. літрів палива, термін поставки з 15.07.2024 по 31.01.2025 року.  У період прийому тендерних пропозицій надійшов єдиний пакет документів – ТОВ “УКРІНТРЕЙД ПОЛІССЯ” з кошторисним розрахунком 7 млн 335 тис. грн. Внаслідок відповідності тендерної пропозиції оголошеним умовам публічної закупівлі ТОВ “УКРІНТРЕЙД ПОЛІССЯ” було оголошено переможцем закупівлі. Сторони підписали договір поставки.

 

І остання закупівля, яка була оголошена Житомиртеплокомуненерго задля підготовки потужностей територіальної громади до осінньо-зимового періоду , а саме «Реконструкція системи електропостачання котельні РК-8 з влаштуванням точки підключення когенераційної блочно-модульної установки».  Замовник в тендерній документації прописав вимогу, що очікує виконання робіт до 01 жовтня 2024 року, а вартість їх складатиме 9 млн 222 тис. грн.     На торги вийшло  ПП “РЕМБУДСТРОЙ” в складі своєї тендерної пропозиції надали кошторисний розрахунок вартості виконання робіт у сумі 9 млн 200 тис. грн. При розгляді пакету документів у Житомиртеплокомуненерго зауважень не було, тож ПП “РЕМБУДСТРОЙ” було оголошено переможцем закупівлі. 23 липня 2024 року сторони підписали договір підряду з подальшою його публікацією на офіційному майданчику Prozorro.

 

Зауважень та пропозицій від членів робочої групи не надходили.

 

Нагадаємо, що робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

 

Відповідну інформацію можна надсилати на електронну адресу: prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

 

FacebookTwitterРесурс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь