Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#ЗнаЇмо: Переваги вибору сертифікованих органічних продуктів для школярів

Дата: 29.08.2024 08:37
Кількість переглядів: 58

Для батьків забезпечення дітей найкращим харчуванням є пріоритетом. Один зі способів зробити це — включити в раціон органічні продукти, які мають численні переваги для здоров’я та збереження навколишнього середовища. Органічне сільське господарство сприяє підтримці екосистем і зменшує негативний вплив на планету.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

При виборі органічної продукції важливо звертати увагу на маркування, яке підтверджує відповідність продукту вимогам органічного законодавства. В Україні діє державний логотип для органічної продукції, що складається з жовтого і блакитного кіл, які формують зелений листок. Цей символ підтверджує, що продукт відповідає всім стандартам органічного виробництва, встановленим українським законодавством.

 

Фото без опису

 

Окрім національного маркування, варто також шукати органічний логотип Європейського Союзу — так званий «євролисток». Це допоможе зробити усвідомлений вибір на користь здоров’я ваших дітей і майбутнього нашої планети.

 

Довідково. Одним з основних кроків залучення українців до здорового способу життя є Реформа системи шкільного харчування, ініційована Оленою Зеленською. Переходь на платформу «ЗнаЇмо» та ознайомся з основною інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали, підказки про реформу тощо. Основне завдання платформи – інформувати освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах.

 

#ЗнаЇмо

#ЗдороваЇжа

#СтаньСильним


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь