Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медичні установи Житомирщини отримали 7 нових автомобілів для надання оперативної та своєчасної допомоги

Дата: 23.09.2024 12:49
Кількість переглядів: 36

Центри первинної медико-санітарної допомоги Житомирської області отримали 7 нових легкових автомобілів підвищеної прохідності. Це стало можливим завдяки спільному проєкту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (Heal Ukraine). Автомобілі призначені для медичних працівників, які виїжджають до пацієнтів у віддалені населені пункти.

Фото без опису

Позашляховики Renault Duster, завдяки своїй надійності та прохідності, допоможуть сімейним лікарям, вузькопрофільним фахівцям і медсестрам зручніше та швидше добиратися до пацієнтів, навіть в умовах бездоріжжя. Це особливо важливо для Житомирської області, де сільські дороги можуть бути важкими для пересування, а медична допомога має бути надана оперативно та своєчасно.

 

Закупівля автомобілів була здійснена відповідно до Угоди про грант Глобального фонду фінансування, укладеної між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку. Згідно з розподілом, визначеним наказом Міністерства охорони здоров’я України, автомобілі були передані семи медичним установам області.

 

Зокрема, транспорт отримали: Центр первинної медико-санітарної допомоги Чижівської сільської ради Звягельського району, Білокоровицька амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Довбиський селищний центр первинної медико-санітарної допомоги, Центр первинної медико-санітарної допомоги Семенівської сільської ради Бердичівського району, Амбулаторія загальної практики — сімейної медицини Барашівської сільської ради, Чуднівський центр первинної медико-санітарної допомоги, а також Гульська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.

 

Ці нові автомобілі стануть важливим елементом у забезпеченні безперебійної роботи медичних закладів області та дозволять надавати якісні медичні послуги навіть у найвіддаленіших куточках Житомирщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь