Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конференція – тренінг «Підтримка стійкості громад та реагування на надзвичайні ситуації для осіб, які приймають рішення на місцевому рівні»

Дата: 11.10.2024 14:47
Кількість переглядів: 42

Працівники Коростенської районної військової адміністрації спільно із представниками Головного управління ДСНС України у Житомирській області, представниками  територіальних громад Коростенського району, взяли участь у конференції «Створення та функціонування підрозділів добровільної пожежної охорони: підтримка прийняття та ухвалення рішень», організатором якої є  Всеукраїнська екологічна ліга.

Фото без опису

Головна  ціль даної конференції – це заохочення населення до добровольців-вогнеборців на Житомирщині: як громадські активісти та рятувальники протидіють лісовим пожежам.

Всеукраїнська екологічна ліга запустила пілотний проєкт «Створення громадської системи протипожежного захисту лісів в Україні», реалізований у співпраці з Міжнародною програмою Лісової служби США.

Основною метою проєкту є посилення протидії лісовим пожежам в Україні через створення системи добровільних пожежних формувань в пілотних громадах.

Ініціатива охопить п'ять громад, де створення таких команд допоможе значно підвищити безпеку місцевих жителів і захистити лісові масиви:

  • Народицька (Житомирська область);
  • Козлівська (Тернопільська область);
  • Розсошанська (Хмельницька область)
  • Пирятинська (Полтавська область);
  • Корсунь-Шевченківська (Черкаська область).

Зацікавленість громадськості у протидії пожежам під час російської військової агресії на території України показує готовність українців дбати про довкілля для майбутнього.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь