Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна - Європейський Союз

22 Листопада, 2022 р., 17:56
Сьогодні Уряд ухвалив постанову, яка дозволить українцям використовувати кваліфікований електронний підпис (КЕП) в Європейському Союзі для отримання певних послуг. А європейський е-підпис буде визнаний в Україні.
12 Жовтня, 2022 р., 15:43
Сьогодні Європейський інвестиційний банк перерахував нашій країні додаткові 550 млн євро. Кошти допоможуть, зокрема, покрити витрати на ремонт пошкоджених об'єктів енергетичної інфраструктури та підтримати стабільність української електромережі. Також допомога буде спрямована на відновлення надання муніципальних та базових послуг населенню у громадах.
07 Жовтня, 2022 р., 12:47
Заступник голови Держспецзв’язку Віктор Жора, керівник служби з питань інформаційної безпеки та кібербезпеки Апарату РНБО-секретар НКЦК Наталія Ткачук та директор Агентства ЄС із мережевої та інформаційної безпеки (ENISA) Юхан Лепасар обговорили питання посилення співпраці та налагодження практичної взаємодії. Робоча зустріч відбулася під час візиту до штаб-квартири ENISA в Афінах у межах Cybersecurity East Project.
15 Вересня, 2022 р., 11:18
Вперше, під час 72-ї сесії Європейського регіонального комітету Всесвітньої організації здоров’я, Україна була включена до складу Виконавчої ради ВООЗ та Європейського комітету ВООЗ.
22 Серпня, 2022 р., 16:23
21 серпня стартувала всеукраїнська комунікаційна кампанія Європейського Союзу «Разом ми – Європа». Її мета – поінформувати найширшу авдиторію українців про всебічну підтримку, солідарність та допомогу ЄС, яку вже було надано Україні від початку повномасштабного російського вторгнення, і яка триватиме надалі.
01 Серпня, 2022 р., 15:12
Як написав на своєму офіційному телеграм-каналі Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль: Перший транш у 500 млн євро вже зарахований на рахунок НБУ. Надходження другого траншу очікуємо завтра. 
18 Липня, 2022 р., 08:43
Вторгнення Росії в Україну у лютому 2022 року спричинило одну з найбільших гуманітарних криз в новітній історії Європи. Війна триває, і це призводить до збільшення кількості жертв, руйнувань і переміщених осіб усередині України та за її кордонами.
11 Липня, 2022 р., 10:47
За фінансової підтримки Європейського Союзу Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні підтримала запуск гарячої лінії для надання психологічної допомоги українцям, які постраждали від війни. Ініціатива створити гарячу лінію для надання первинної психологічної допомоги належить Національній психологічній асоціації та впроваджується під її керівництвом.
09 Червня, 2022 р., 14:15
На першій сесії засідання Парламентського Комітету Асоціації Україна-ЄС була присутня Президентка Європейського Парламенту Роберта Мецола та Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь