Коростенське управління головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області
04 Лютого, 2025 р., 09:18
Про це розповів В.о. генерального директора ДУ “Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Олександр Шпита.
21 Січня, 2025 р., 16:38
Африканська чума свиней (АЧС) – небезпечне вірусне захворювання, яке вражає домашніх та диких свиней, незалежно від породи, віку та статі.
31 Грудня, 2024 р., 09:55
Африканська чума свиней (АЧС) – небезпечне вірусне захворювання, яке вражає домашніх та диких свиней, незалежно від породи, віку та статі.
18 Вересня, 2024 р., 11:28
З початку 2024 року до Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області надійшло 253 звернення громадян, з яких 42 стосувалися порушень у сфері реалізації харчових продуктів. Основні скарги стосувалися закінчення терміну придатності, відсутності маркування та недотримання умов зберігання.
16 Вересня, 2024 р., 14:52
Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що з 23 вересня місяця 2024 року планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території району, саме : Малинська, Чоповицька, Лугинська, Білокоровицька, Олевська, Коростенська, Іршанська, Ушомирська та Горщиківська територіальні громади .
27 Серпня, 2024 р., 08:48
Африканська чума свиней (АЧС) – небезпечне вірусне захворювання, яке вражає домашніх та диких свиней, незалежно від породи, віку та статі.
19 Липня, 2024 р., 12:34
Африканська чума свиней (АЧС) – вірусне захворювання, яке відноситься до транскордонних, особливо небезпечних (карантинних) хвороб тварин і являється великою загрозою не тільки свинарству неблагополучних регіонів, а й сільському господарству та економіці всієї України.
12 Липня, 2024 р., 14:16
Що необхідно знати про сказ і як застерегтися населенню від нього?
17 Червня, 2024 р., 14:54
Ботулізм – це дуже небезпечне і в багатьох випадках смертельне токсико - інфекційне захворювання, яке виникає при вживанні продуктів, заражених мікроорганізмами групи клостридій.