Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Територіальний центр соціального обслуговування Коростенського району доставив першу партію продуктових наборів від "АТБ" до своїх підопічних

Дата: 07.04.2020 11:50
Кількість переглядів: 1059

4 квітня 2020 року (згідно графіка отриманого від Департаменту праці, соціальної та сімейної політики) Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коростенського району отримав першу партію продуктових наборів в кількості 204 шт., які безкоштовно надала Національна мережа продуктових магазинів «АТБ».

Фото без опису

Того ж дня всі вони були доставлені та вручені людям похилого віку понад 80 років, одиноким непрацездатним громадянам, які потребують стороннього догляду та особам з інвалідністю, які знаходяться на обліку в територіальному центрі.

Акція щодо забезпечення людей похилого віку, одиноких непрацездатних громадян, які потребують стороннього догляду та осіб з інвалідністю Коростенщини в цей нелегкий час триває.

Раніше на офіційному сайті Коростенської РДА в статті "Продуктові набори від мережі «АТБ» вже почали доставляти до вразливих верств населення Коростенського району" ми вже повідомляли, що формування списків зазначених осіб здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коростенського району за сприяння сільських рад.

Запрошуємо всіх бажаючих в якості волонтерів долучитися до нашої спільної роботи, допомогти тому, хто потребує, та особисто доставити продуктові набори, побачити хто отримує допомогу. Особливо тих, хто має сумніви, в тому що продуктові набори надаються не по призначенню чи не відповідно до норм визначених Національною мережею продуктових магазинів "АТБ", яка і надала цю допомогу.

Фотоальбом за посиланням.

Директор територіального центру

СО (НСП) Коростенського району

Микола Мельник



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь