Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продуктові набори від мережі «АТБ» вже почали доставляти до вразливих верств населення Коростенського району

Дата: 04.04.2020 15:24
Кількість переглядів: 1823

Першу партію продуктових наборів, які безкоштовно надала Національна мережа продуктових магазинів «АТБ», сьогодні поадресно було доставлено до жителів Коростенського району, а саме в Сингаївську, М.Зубівщинську, Ходаківську, Каленську, Стремигородську, Дідковицьку, Берестовецьку, Сарновицьку, Межиріцьку, Бехівську, Васьковицьку та Михайлівську сільські ради.

Голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик, разом з директором районного Територіального центру соціального обслуговування (НСП) Миколою Мельником, соціальними працівниками району особисто загрузили машини зі складу магазину «АТБ», відвідали людей похилого віку та вручили їм таку необхідну, в період карантину, допомогу.

Нагадаємо, що за попередніми розрахунками соціальним проєктом буде охоплено понад 1 мільйон громадян похилого віку, громадян віком понад 80 років, одиноких громадян, які потребують догляду, та осіб з інвалідністю.

Просимо звернути увагу жителів району! Надання такої допомоги розподілено на кілька етапів, адже кількість наданої продукції досить велика, як і наш район. Тому, хто не отримав продуктовий набір від мережі «АТБ» сьогодні, обов’язково отримає його в найближчий час.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь